Vad Tearügy tea

Vad Tearügy tea
Származás: 
Tea típusa: 
100g
5 700 Ft

Nincs raktáron, beszerzés alatt!

Beszerzési idő általában 1-2 hét.

Érdeklődjön telefonon vagy személyesen üzleteinkben.

Leírás

Tisztán csak a rügyek a yunnani teafákról!

Főzési idő: 2 perc.
Termőhely magassága: 1800 m
Régió: Yunnan, Dehong
Szedés: január-február
Levél: Homokszínű, aranysárga, kemény, apró, rügyek.
Főzet: világos jáde színű, tiszta.
Különlegesség: Ezek a fiatal hajtások az öreg Pu-Erh teafákról származnak, amelyek ágaik mentén új hajtásokat hoznak. Az ízük páratlan, és a mennyiségük nagyon korlátozott.

 

A Somerset Teahouse - a tea.hu üzemeltetője – immár 27 éve a legkiválóbb zöld teákat hozza el üzleteibe és online teavásárlóinak a világ minden pontjáról. Szakértelmünk és több száz teaminta folyamatos kóstolása garantálja az elérhető legkiválóbb zöld teák kínálatban tartását. Gondosan válogatott zöld teáink betekintést nyújtanak a termőhelyek egyedi ízvilágába, a teázás közismert egészségvédő hatása mellett.

Mire is elég 100 gr. teafű?

Nehéz pontos képet adni arról, hogy 100 gr. teafűből hány csésze (3 dl) tea készíthető, hiszen izléstől függően a világ más-más részein a különböző teák esetében jelentős különbségeket figyelhetünk meg.

Az útmutatásunk így a saját ízlésünket tükrözi, mi általában az erősebb főzeteket részesítjük előnyben, így általánosságban fekete és zöld teából 35 csésze (a jobb minőségű zöld teáknál több leöntés is készíthető ugyanabból a fűből), gyümölcsteákból 25 csésze sűrűbb, savasabb főzet készíthető.

Hasonló teák

Pai Mu Tan fehér tea
3 480 Ft
Jasmin Pearl tea
7 900 Ft

Vásárlóink véleménye