White Pine Needle fehér tea

White Pine Needle fehér tea
Származás: 
Tea típusa: 
Címke
100g
2 950 Ft
-+

Raktáron, azonnal szállítható!

12:00 -ig leadott rendeléseket másnap (munkanap) kiszállítjuk!

Személyes átvétel üzleteinkben:

1024 Budapest, Fény u. 1. - Telefon: (06 1) 345 41 50
H-Sz: 9:30 - 19:30

1103 Budapest, Örs Vezér Tere, Árkád Bevásárlóközpont, alsó szint - Telefon: (06 1) 434 84 53
H-Sz: 10:00 - 21:00, V: 10:00 - 19:00

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 980 Ft + 250 Ft utánvét díj

GLS CsomagPont átvétel: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 760 Ft + 190 Ft utánvét díj

Ha online fizet, vagy előre utal, akkor nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

Leírás

Fujianból származó, hosszú, ezüstös csillanású pelyhes tűszerű levelű fehér tea. A fehér teáknak alacsony a koffein- és csersavtartalmuk, így lágyabbak, és nem keserednek úgy, mint a zöld teák. 3-4 perces infúzió után édes-süteményes zamatot kapunk.

Ez a gyönyörű szálú fehér tea a megszokott kakaós aromán túl a zöld teákhoz hasonlóan egy rafinált gyümölcsös-tojáslikőrös utóízzel bír.

Fehér tea: a legrelytélyesebbnek és legkifinomultabbnak tartott tea sok egészségvédő alkotóelemet, például polifenolokat tartalmaz. Korai tea, az első hajtások megjelenésekor gyorsan szüretelik, ezért nagy presztízse van a kínai teák világában. Kihívást tartogat, hogy élvezni tudjuk ennek a különleges típusnak a sokrétű ízeit, főleg, ha az karakteres, fekete teákat kedveljük inkább.
A fehér teának csak néhány változata van: a csúcsminőség a Pai Hao Jin Chen, aminek különböző árú alcsoportjai is vannak. A Pai Mu Tan kedvezőbb árú fehér tea, ezüsthajtásokat és nagyobb leveleket egyaránt tartalmaz.

 A Somerset Teahouse - a tea.hu üzemeltetője – immár 20 éve a legkiválóbb fehér teákat hozza el üzleteibe és online teavásárlóinak a világ minden pontjáról. Szakértelmünk és több száz teaminta folyamatos kóstolása garantálja az elérhető legkiválóbb fehér teák kínálatban tartását. Gondosan válogatott fehér teáink betekintést nyújtanak a termőhelyek egyedi ízvilágába, a teázás közismert egészségvédő hatása mellett.

Mire is elég 100 gr. teafű?

Nehéz pontos képet adni arról, hogy 100 gr. teafűből hány csésze (3 dl) tea készíthető, hiszen izléstől függően a világ más-más részein a különböző teák esetében jelentős különbségeket figyelhetünk meg.

Az útmutatásunk így a saját ízlésünket tükrözi, mi általában az erősebb főzeteket részesítjük előnyben, így általánosságban fekete és zöld teából 35 csésze (a jobb minőségű zöld teáknál több leöntés is készíthető ugyanabból a fűből), gyümölcsteákból 25 csésze sűrűbb, savasabb főzet készíthető.

Hasonló teák

Pai Mu TanPai Mu Tan fehér tea
2 480 Ft
Jasmin Pearl zöld tea
5 900 Ft