Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adataid kezelésekor "a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról" szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.
Az általad megadott adatokat  a Demker Bt. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelés részleteinek későbbi bizonyítása, illetve - amennyiben hozzájárulsz- hírlevél küldése céljából tárolja. Adataid harmadik fél részére nem adjuk át! Kivétel ez alól a megrendelés teljesítése érdekében közreműködő alvállalkozó, (pl. futárszolgálat), aki azonban a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Wide World Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.tea.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos az itt található információk, tartalmak, árucikkek saját üzleti célra történő árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent tartalommal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, vagy vásárol, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadja, azzal egyetért.