4+1 karácsonyi ajándékötlet teakedvelőknek

2023. december 13. - 14:12
4+1 karácsonyi ajándékötlet teakedvelőknek

Tudjuk, hogy egy picit későn írjuk meg ezt a cikket, de meg kellett várnunk amíg megérkeznek a legszebb és legjobb, olyan karácsonyi ötletek, amivel valóban minden teakedvelőt meglephetsz. Íme, összegyűjtöttük és ha gyorsan megrendeled, vagy eljössz valamelyik üzletünkbe odakerül a fa alá. 

 

Vágjunk bele!

Tudjuk, hogy semmi kedved hosszú bevezetőket olvasni ezért nem raboljuk az idődet, azonnal belekezdünk. Íme az ötleteink. 

 

Tea válogatás ajándékcsomag

Van néhány szenzációs teaválogatás ajándékcsomagunk, amelyikkel elkalauzolhatod őt a teák csodás és izgalmas világába. A Világ teái csomagban a legszebb ízű brazil, dél-afrikai és indiai teákat gyűjtöttük össze, a Wellness válogatás a test és a lélek teái, de találsz ünnepi fekete tea válogatást is.

 

Tea ajándékcsomag

Kedves ajándék bármelyik szenzációs ízű teánk, elegáns és csodaszép díszdobozba csomagolva. Válaszd ki a kedvenc teáját (vagy teáit) és kérd díszcsomagolásban. Ha így választasz teát az azért is szuper mert meglepheted egy olyannal is, amit eddig még nem próbált ki.

 

Teatartó doboz

Ha tudod, hogy szereti a teát, akkor lepd meg őt egy csodaszép (és hasznos is) olyan teatartó dobozzal, amelyik méltó arra, hogy benne tartsa a kedvenc teáját. Az exkluzív fekete fém teadoboztól az arany duplafenekű dobozon át a japán papír teahengerig mindent megtalálsz. Bármelyiket is választod hasznos és szép ajándék. https://tea.hu/kiegeszitok/dobozok

 

Egy csodaszép, izgalmas teaszűrő

Tudtad, hogy a klasszikus teaszűrőt teatojásnak hívják? De nem csak tojás alakú van, hanem teáskanna alakú, szív alakú, kicsi, különleges szív alakú is, emellett meglepheted modern pamutfilteres (ez nem ad fémes ízt) teaszűrővel is. 

 

Teaszett

Őket hagytuk utoljára mert a teaszettek önmagukban csodás ajándékok. Azért vagyunk nehéz helyzetben, mert nem tudjuk neked megmondani, hogy a pöttyös, a Lotus graft kerámia, az üveg, a vaskanna, vagy a szíves szűrős bögre tetszik majd neki legjobban, de abban biztosak vagyunk, hogy bármelyiket is választod, csodás meglepetést okozol neki. https://tea.hu/kiegeszitok/kanna-csesze-bogre