Oolong Orange Peel tea

Oolong Orange Peel tea
Származás: 
Tea típusa: 
Címke
100g
3 400 Ft
-+

Raktáron, azonnal szállítható!

Személyes átvétel üzleteinkben:

1024 Budapest, Fény u. 1. - Telefon: (06 20) 290 5393
H-Sz: 9:30 - 19:30

1103 Budapest, Örs Vezér Tere, Árkád Bevásárlóközpont, alsó szint - Telefon: (06 20) 290 6293
H-Sz: 10:00 - 21:00, V: 10:00 - 19:00

GLS házhoz szállítás: szállítási költség: 1280 Ft + 390 Ft utánvét díj
GLS CsomagPont átvétel: szállítási költség: 990 Ft + 390 Ft utánvét díj

Ha online fizet, vagy előre utal, akkor nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

Leírás

Ízesített oolong tea, mely szárított narancshéj darabokat tartalmaz.

A kellemes narancsos ízt a a napérlelte narancsokból nyert gyümölcsdarabok mellett a hozzácsepegtetett narancsolaj teszi még ízletesebbé. 

Tajvani Oolong: Leginkább nagy magasságban termesztett, úgynevezett magasföldi oolongokat készítenek Tajvanon, emellett sok eltérő oolongfajta ugyancsak megtalálható ezen a tájon, amit a világ sok helyére exportálnak. Ezeknek az oolong teáknak az íze szezononként más. Amíg a tavaszi magashegyi oolongok nagyon jellegzetes virágos és gyümölcsös aromával rendelkeznek, addig a hidegebb, téli szüretelésű oolong tea masszívabb, illatosabb. Rendkívül nehéz eljárással készülnek, akár több, mint két nap is lehet az erjesztési ideje és tíz fázison is áteshetnek.

Thaiföld: a thaiföldi oolongokat a tajvani pödört oolonghoz hasonlóan készítik, és közepesen erjesztettre készítik. Füves, illatos, tejszínes és csonthéjas magvakat idézi az ízvilága.

Szaktudásunk és többszáz teaminta állandó kóstolása garantálja az hozzáférhető legjobb minőségű teák polcainkon tartását. Aprólékosan szortírozott teáink bepillantást nyújtanak a teaültetvények sajátos ízvilágába, a teaivás elismert egészségvédő hatása mellett.

 

Mire is elég 100 gr. teafű?

Nehéz pontos képet adni arról, hogy 100 gr. teafűből hány csésze (3 dl) tea készíthető, hiszen izléstől függően a világ más-más részein a különböző teák esetében jelentős különbségeket figyelhetünk meg.

Az útmutatásunk így a saját ízlésünket tükrözi, mi általában az erősebb főzeteket részesítjük előnyben, így általánosságban fekete és zöld teából 35 csésze (a jobb minőségű zöld teáknál több leöntés is készíthető ugyanabból a fűből), gyümölcsteákból 25 csésze sűrűbb, savasabb főzet készíthető.

Hasonló teák

Oolong tea
2 450 Ft
Oolong Chin Chin
4 900 Ft
Oolong Aranyháromszög tea
4 850 Ft

Vásárlóink véleménye