Tea ajándékötletek

2019. november 25. - 15:11
Tea ajándékötletek

Hogy a karácsony utolsó hetéből ne legyen egy óriási kapkodás és ezáltal ne menjen el a kedvünk tőle, érdemes előre gondolkozni az ajándékozás témában. Néhány csodás ötlettel állunk elétek, hogy megkönnyítsük ezt az amúgy kedves feladatot.
Első ötletünk egy apróság, de annál személyesebb lehet: Fémdoboz teával. Válassz egy 100g-os fémdobozt, ami szerinted az ajándékozottad számára a legkiválóbb színben, mintában, formában és töltsd meg egy olyan teával, ami szintén igazi kedvence lehet ezeken a meghitt, ünnepi napokon.
Második tippünk egy már komplettebb összeállítás: Válassz teát, hozzá fémdobozt, filtert és esetleg spékeld meg egy-két kandis pálcával és kész is a csomag. Mi celofánba gondolsan beletesszük neked és masnival átkötjük. Pár ezer forintért saját magad válogathatsz a legizgalmasabb ízekből és garantáltan nem lesz hiány semmiben egy igazi teázáshoz.
Harmadik ajándékötlet:
A kicsitől a nagy felé haladunk, ezért is ajánlunk harmadikként teakészletet. Gyönyörű díszdobozos változatok várják gazdájukat nálunk. Kettő és négyszemélyes, de akad ötszemélyes is, hogy többen is kiélvezhessék a teaszertartás hagyományait.
Ha ezek az ötletek nem győztek meg igazán, gyere be és mi szívesen segítünk, hogy kiválaszthasd a legcsodásabb ajándékot szeretted számára.

Kovács Vanessza az írás szerzője, ha valaki személyesen találkozna vele, a Somerset Teahouse Árkádban található üzletében megteheti.

2019.11.25.