Matcha elvitelre

2017. augusztus 02. - 12:08
Matcha elvitelreMatcha zöld tea puding

Egy Kickstarter termék lehetővé teszi a matchafogyasztást útközben

 

A Pret-A-Matcha startup vadonatúj terméke lett a matchakedvelők legújabb nélkülözhetetlen kelléke. Az innovatív flaska magában foglalja az összes hagyományos eszközt a matcha elkészítéséhez (a szitát, a kanalat, az ecsetet és egy rekeszt, amelyben 2 uncia [kb. 57 gramm] matcha por tárolható.

A dupla falú rozsdamentes acél flaska három – fekete, fehér és zöld – színben kapható, és 60 dollárba kerül; a cég szerint ez egy harmaddal kevesebb, mint az az ár, amelyen a hagyományos eszközök külön-külön megvásárolhatók.

A Pret-A-Matcha nemrégiben Kickstarter kampányt indított, annak érdekében, hogy összegyűjtsék a fejlesztéshez és a gyártáshoz szükséges 60 000 dollárt. Eddig 11 000 dollárt sikerült összegyűjteniük.

A matcha népszerű termék, jótékony hatása miatt keresik. Antioxidánsokban gazdag, véd a szabadgyökök ellen, és állítólag fogyasztó hatással rendelkezik.

Lisa Henderson, a Pret-A-Matcha alapítója úgy állt elő az ötlettel, hogy kombinálta a tea, az egészség és az utazás iránti szeretetét.

„Ahogy egyre több matchát ittam, észrevettem, hogy egyre több energiám van, tisztább az elmém, és nyugodtabb vagyok” – mondta. „Az is megfigyeltem, hogy csökken az étvágyam, és ennek köszönhetően súlyt is vesztettem. Elkezdtem naponta egy matchát fogyasztani, de útközben elkészíteni kényelmetlennek találtam, és ráadásul utazás közben nehezen lehet hozzájutni.”

És így egy remek ötlet született…