Ballagási és évzáró ajándék ötletek

2019. május 03. - 14:05
Ballagási és évzáró ajándék ötlet

Mindig, mikor szépül az idő, az iskolapadba egyre nehezebb beülni, hiszen a tavasz egyben a tanév vége felé való közeledést is jelenti. A legtöbb tanulónak ez fagyit, strandot és az ébresztőórák legalább két hónapos kikapcsolását jelentik. A végzősöknél más a helyzet. Nekik  a tanév vége egy korszak lezártát és a jövőre való felkészülést, esetleg a felnőtté válást jelentik.
A ballagás egy hagyományos ünnepség, az iskolai évektől vett méltó búcsú. Ilyenkor rendszerint legalább 5 féle virágcsokor pihen a ballagó karjában. Ez persze a fotókon jól mutat, de kérdem én: a vágott virág, ami egy héten belül már a kukában landol a legjobb ajándék? Sokkal frappánsabb lehet egy minőségi szálastea vagy egy saját teakiöntő készlet. Persze nem azt szeretném sugallni, hogy virágot ne kapjon a végzős, hiszen az is része a ceremóniának. Csupán arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy mivel oly sok pénzt költünk nem annyira hasznos dolgokra ötlet hiányában, érdemes fontolóra venni kevésbé tradicionális elképzeléseket.
A ballagás része még elköszönni a tanároktól és a feléjük való hála kifejezése aprósággal. Ez is nagy fejtörést szokott okozni és a könyvutalványokon túl már nem is látunk.
Pedig gondoljunk csak bele, mit jelent a tea. Nyugalom, pihenés, harmónia.
A pedagógusok is ledobják otthon a köpenyt a nyári szünet alatt és mi is lehetne jobb kikapcsolódás az előző évben kapott könyvutalványon vásárolt könyv olvasgatása közben, mint egy jól elkészített minőségi szálastea.
Ne hagyjuk, hogy a felgyorsult világ elvegye a kreativitásunkat.
A Somerset teák óriási választéka lehetőséget ad arra, hogy minden személynek, minden helyzetben a leghozzáillőbb meglepetéssel szolgáljon.
Indítsunk útjukra úgy a végzősöket, hogy tudják, egy csészényi nyugalom mindig várja őket otthon.

Kovács Vanessza a szerző, ha valaki személyesen találkozna vele, a Somerset Teahouse Árkádban található üzletében megteheti.

Tea ajándékötletek!