Az év gyümölcsteája: Gyömbéres narancsos

2021. november 10. - 14:11
Gyömbéres narancsos gyümölcstea

Az év slágere, 2021 évben a gyümölcstea kategóriában kétségtelenül a Gyömbéres narancsos tea lett. Sikere nagy öröm számunkra, hiszen megalkotásában, azaz a receptúra összeállításában sok munka mellett szükség volt az elmúlt 25 év tapasztaltára is. Néhány éve mikor elkezdtünk saját tervezésű gyümölcsteákról gondolkodni nem sejtettük milyen nehéz feladat vár ránk. Fontos háttér volt persze Németország egyik legnevesebb 'tea üzeme' ahol receptünk alapján a legmodernebb technológiával állítják elő gyümölcstea keverékünket. 

Egyik célunk egy olyan tea létrehozása volt mely nem tartalmaz hibiszkuszt, így bátran fogyaszthatják az arra érzékenyek is. Fontos volt hogy valami a megszokott gyümölcsteáktól eltérőt hozzunk létre, ugyanakkor harmonikus, kellemes ízvilágot alkossunk. Természetesen az alapok adottak, kizárólag a legjobb minőségű igazi gyümölcsök kell hogy alkossák új teánkat, ahogy ez egyébként minden gyümölcsteánkra igaz. 

Ez esetben az alma, citrom, csipkebogyó, birs, narancs és gyömbér darabkák adják a nagyon népszerű végeredményt. 

Nagyon köszönjük a sok pozitív visszajelzést, s reméljük a jövőben sokan megismerkednek különlegességeinkkel, melyek a kereskedelemben megszokott gyümölcsteákhoz képest egészen más minőséget képviselnek.