Az év gyümölcsteája: Gyömbéres narancsos

2021. november 10. - 14:11
Az év gyümölcsteája: Gyömbéres narancsos

Az év slágere,  a gyümölcstea kategóriában kétségtelenül a Gyömbéres narancsos tea lett. Sikere nagy öröm számunkra, hiszen megalkotásában, azaz a receptúra összeállításában sok munka mellett szükség volt az elmúlt 25 év tapasztaltára is. Néhány éve mikor elkezdtünk saját tervezésű gyümölcsteákról gondolkodni nem sejtettük milyen nehéz feladat vár ránk. Fontos háttér volt persze Németország egyik legnevesebb 'tea üzeme' ahol receptünk alapján a legmodernebb technológiával állítják elő gyümölcstea keverékünket. 

Fontos volt hogy valami a megszokott gyümölcsteáktól eltérőt hozzunk létre, ugyanakkor harmonikus, kellemes ízvilágot alkossunk. Természetesen az alapok adottak, kizárólag a legjobb minőségű igazi gyümölcsök kell hogy alkossák új teánkat, ahogy ez egyébként minden gyümölcsteánkra igaz. 

Ez esetben az alma, csipkebogyó, hibiszkusz, narancs, gyömbér, ananász és banán darabkák adják a nagyon népszerű végeredményt. 

Nagyon köszönjük a sok pozitív visszajelzést, s reméljük a jövőben sokan megismerkednek különlegességeinkkel, melyek a kereskedelemben megszokott gyümölcsteákhoz képest egészen más minőséget képviselnek.