Napindító tea kisiskolásoknak

2019. szeptember 09. - 18:09
Rooibush: vaníliás, citromkrémes és natúr

Az óvoda játékos menetéből és a nyár nagyinál töltött pihenős napjaiból nem lehet olyan könnyű átszokni egy olyan feszített, órarendekkel teli intézménybe, mint az iskola. Ám mindennek megvan a maga varázsa. Ilyen például az első osztályban használatos piros-kék kétoldalú korong vagy az első tolltartó. De egy kisgyerek nem feltétlenül fogja értékelni ezt, csak jóval később szépül meg az emlék. Addig is valamivel motiválni kell, hogy élvezettel gondoljon egy olyan helyre, amit nagy valószínűséggel még minimum 12 évig "munkájának" kell tekintenie.
Nehéz dolgunk van, hiszen a koránkelés sem áll igazán mellettünk, de tudok egy jó módszert, amit most meg is osztok.
Ha a reggeli mellé egy csésze csokis vagy karamellás rooibusht is készítünk gyermekünknek, egyrészt nem csak gondoskodó szülők leszünk, akik a rooibushban megtalálható sok antioxidáns miatt elősegítik természetes főzettel az immunrendszerük erősödését, hanem még ezzel a jóízű meleg teával akár azt is elérhetjük, hogy várják a reggelt és újult erővel ugrándozzanak az iskola felé vezető pocsolyákban.
Ha éppen ez az ízvilág nem a legszimpatikusabb, még ezen kívül 3 fajta rooibushunk közül lehet válogatni: vaníliás, citromkrémes és natúr változatokból. Emellett sok koffeinmentes gyümölcsteáink nyerték már el gyerekek tetszését, és azt gondolom, egy szürke őszi reggelen nincs is jobb, mint egy finom forró ital. Mindenkin számára.

Kovács Vanessza a blog szerzője, ha valaki személyesen találkozna vele, a Somerset Teahouse Árkádban található üzletében megteheti.

2019.09.09.