Ezért jó ötlet karácsonyra teát ajándékozni

2022. november 21. - 16:11
Ezért jó ötlet karácsonyra teát ajándékozni

Könnyen előfordulhat, hogy egyszerűen semmilyen izgalmas, érdekes, különleges karácsonyi ajándékötlet nem jut eszünkbe valakinek, akit szeretünk. Ahelyett, hogy céltalanul „inspirálódva” keresgélnél egy elfogadható ötletet – ugye a bögrét, sálat és a zoknit kizártad – íme néhány meggyőző érv a tea mellett. (Azonnal kezdünk, ne várj bevezetőt, tudjuk, hogy sietsz)

 

Ezért jó karácsonyi ötlet a tea: mert lehet főajándék és kiegészítő is

Egy finom, a hangulathoz illő, szépen csomagolt teaválogatás éppúgy lehet egy különleges „főajándék” mint egy csodás tea egy ajándék kiegészítője. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a kínálatunkból egy hozzá illőt (vagy meglepned egy olyannal, amit szerinted még soha nem kóstolt) és máris egy eredeti ajándékkal lepted meg.

 

Ezért jó karácsonyi ötlet a tea: a karácsonyi ízek és illatok miatt

Karácsonykor könnyen találsz kifejezetten a ráhangolódást, vagy az ünnepek közti időszakot megédesítő, különös ízű, akár szezonális teákat, amelyek emelhetik az ünnep fényét. Ki ne örülne egy lenyűgöző ízű fahéjas-mandulás teának vagy például egy fűszeres almásnak, esetleg egy marcipános fekete teának? Bármelyiket ajándékozod a karácsonyt ajándékozod, becsomagolva.

 

Ezért jó karácsonyi ötlet a tea: mert elegáns és egyedi

Lehet, hogy ez a pont túl szókimondó lesz, de szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy karácsonykor olyannak is illik – akár csak egy jelképes apróságot – is venni, akinek év közben nem feltétlen vennénk. A céges bulin húzott kollégának, a harmadunokatesónak, vagy a szomszéd néninek, aki mindig kérdezi, hogy vagyunk. A kényszerből vásárolt ajándékokról messziről lerí, hogy csak felkaptunk valamit „ez jó lesz” gondolattal és azt adjuk. A tea nem ilyen, nem „legyünk túl rajta” ajándék, olyan, amin látszik, hogy törődéssel és szeretettel választották. És még finom is.

 

 

Ezért jó karácsonyi ötlet a tea: mert nem kell több kacat, a tea eredeti

Az embereknek nem kell több kacat és ahogy te is szívesebben kapnál egy csodálatosan finom karácsonyi teaválogatást, biztos lehetsz abban, hogy a megajándékozott is jobban örül neki, mint egy 1400. bögrének, vagy valami hasonlónak. A teának van még egy különleges hatása: nem azonnal fogy el és nem merül feledésbe: a megajándékozott minden korttyal emlékezni fog arra, hogy tőled kapta. 

Persze, leginkább azért szuper ötlet, mert a tea finom, egészséges és lenyűgöző odafigyelésről árulkodik. És ha szerencsénk lesz, úgy, mint a filmekben, együtt tudjátok majd meginni meghitten, az ünnepek között.

Ismerd meg a tipikus karácsonyi teáinkat: 

- Arany advent

- Karácsonyi grog

- Vérnarancs

- Fahéj