Ceylon Decaf fekete tea

100g
3 300 Ft
-+

Leírás

Újdonság! Régóta kérdezik vásárlóink tudunk-e koffeinmentes fekete teát ajánlani nekik. Eddig sajnos sok-sok minta kóstolása után mindig arra jutottunk, nem érték el a minták az elvárt minőséget. Most azonban befutott egy tétel, amire azt mondtuk, végre ez bekerülhet a kínálatba. Persze a végső szót vásárlóink fogják kimondani, így várjuk visszajelzésűket! Mindenképp javasoljuk elolvasni a koffeinmentes teákró szóló írásunkat, részletesen kitárgyaljuk a koffeinmentes teákkal kapcsolatos tudnivalókat.

Mire is elég 100 gr. teafű?

Nehéz pontos képet adni arról, hogy 100 gr. teafűből hány csésze (3 dl) tea készíthető, hiszen izléstől függően a világ más-más részein a különböző teák esetében jelentős különbségeket figyelhetünk meg.

Az útmutatásunk így a saját ízlésünket tükrözi, mi általában az erősebb főzeteket részesítjük előnyben, így általánosságban fekete és zöld teából 35 csésze (a jobb minőségű zöld teáknál több leöntés is készíthető ugyanabból a fűből), gyümölcsteákból 25 csésze sűrűbb, savasabb főzet készíthető.