Kicsi fém teatojás filter

Kicsi fém teatojás filter
760 Ft
-+

Raktáron, azonnal szállítható!

12:00 -ig leadott rendeléseket másnap (munkanap) kiszállítjuk!

Személyes átvétel üzleteinkben:

1024 Budapest, Fény u. 1. - Telefon: (06 1) 345 41 50
H-Sz: 9:30 - 19:30

1103 Budapest, Örs Vezér Tere, Árkád Bevásárlóközpont, alsó szint - Telefon: (06 1) 434 84 53
H-Sz: 10:00 - 21:00, V: 10:00 - 19:00

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 980 Ft + 250 Ft utánvét díj

GLS CsomagPont átvétel: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 760 Ft + 190 Ft utánvét díj

Ha online fizet, vagy előre utal, akkor nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

Leírás

Kicsi fém teatojás filter

Filtereink közül mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló darabot, hiszen készletünkben a fém filterektől a papíron át a pamut és a bambusz is megtalálható. A pamut teafilter a mindennapi használatban is nélkülözhetetlen, hiszen a pamutból készült teafilter anyaga csak természetes anyagot (pamut) tartalmaz. Sokszor felhasználható és nem gátolja a tealevelek kinyílását, ellenben kiválóan megszűri a tealeveleket és az ezekből visszamaradt törmelékeket. Használat közben elszíneződik, de ennek semmilyen hatása nincs a teára, így nem kell eldobni a használat után. A pamut teafiltert nem szabad vegyszeres vízben kimosni, csak folyó víz alatt jól elöblíteni, majd felakasztva szárítani, mindezek után újra használható.
Fém filtereink között megtalálhatóak különböző formájú és mintájú kreatív darabok. Ne csak az íze legyen jó a teának, lehessen benne gyönyörködni is!
Papír filtereink előnye, hogy a tea pillanatok alatt elkészíthető benne és felhasználás után nincs vele több teendő, rögtön kidobhatóak (nem kell mosogatni sem).
Bambusz teaszűrőinket ajánljuk azoknak, akik szívesebben használnak természetes anyagokat a teakészítés során. Van egy illetve két füles szűrő is. Két fülének köszönhetően ez a filter jól megtámaszkodik a bögre szélein, így biztosan nem pottyan bele a teafű a bögrénkbe. Praktikus gyümölcsteákhoz és olyan teafüvekhez, melyek az áztatás során kinyílnak és biztonsággal szűrhetők.