Zöld teával élvezet lefogyni!

2011. december 14. - 09:12

A kínai konyha legfinomabb fogásai a húsok legzsírosabb részeiből készülnek. A csirkét,kacsát mindig bőrével, a sertéshúst mindig szalonnájával együtt eszik. Ennek ellenére kevés a kövér kínai. Kiderült,hogy a titok valószínűleg a zöld tea élvezetében rejlik. Zsíroldó hatását francia klinikai vizsgálatok is igazolták : napi háromszor egy csésze zöld tea a főétkezések után havonta minimum 1 - 2 kg súlycsökkenéssel jár. Anélkül, hogy változtatnánk étkezési szokásainkon, anélkül, hogy fogyókúráznánk, pusztán zöld tea ivásával is megszabadulhatunk súly- fölöslegünktől. Magyarországon ez nem olyan elhanyagolható téma : a férfiak legalább 30, a nőknél legalább 45 %-os az elhízás.

Tovább a zöld teák oldalára>>